Yritysasiakas

ISOT LAITEMÄÄRÄT (YHTEISPAINO YLI 10KG): OTA YHTEYTTÄ

SEIFFILLÄ voit kierrättää useita datalaitteita kerralla (maksimikoko yhteensä 59 x 36 x 60 cm, painoraja 10kg). Voit seurata laitteidesi matkaa Postin koodilla Inregon käsittelylaitokselle saakka.  Laitteiden käsittelyaika on noin 30 päivää. Kun laite on käsitelty ja tietosi tuhottu, lähetämme tietoturvatodistuksen sähköpostiisi ja olemme yhteydessä laitteen hyvitysarvosta. Tämän jälkeen voit olla varma, että laitteesi tiedot on tuhottu.

Mikäli haluat palauttaa isompia laitemääriä täytä yhteystietosi Ota yhteyttä -linkin kautta. Ostamme yrityksiltä isoja laite-eriä.

Tilaamalla koodin, saat 30 minuutin kuluessa sähköpostiisi Helposti-koodin ja palautusohjeet. Koodi alkaa toimia noin 30 minuutin kuluttua tilauksestasi, ja tämän jälkeen voit toimittaa laitteesi lähimpään Postiin tai Postin sinioranssiin pakettiautomaattiin (huom. taloyhtiöiden tai erikoiskauppojen valkoiset automaatit eivät kuulu palveluumme). Näppäile pakettiautomaattiin 6-numeroinen koodi ja jätä laitteesi automaatilla avautuvaan lokeroon. Voit seurata laitteesi matkaa Postin seurantakoodilla.

Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osasto: