Toimitusehdot

SEIFFIN TOIMITUSEHDOT

SEIFFI-palvelu huolehtii näistä:

  1. SEIFFI vastaa Helposti-koodin aktivoimisesta 30 minuutin kuluessa tilauksesta. Tilauksen käsittelyn aikana järjestelmä aktivoi palautuskoodin toimimaan missä tahansa Postin pakettiautomaatissa tai palvelupisteessä kaikkialla Suomessa.
  2. SEIFFI vastaa pakettien seurannasta ja laitteen tietojen tuhoamisesta. Postin pakettitoimitusten osalta pätevät Postin pakettien yleiset toimitusehdot (ja Tiekuljetussopimuslaki).
  3. SEIFFI vastaa tarvittaessa ostoksen hyvittämisestä 14 päivän ajan, mikäli koodia ei ole käytetty. Hyvitys suoritetaan asiakkaan sitä pyytäessä SEIFFIN asiakaspalvelusta asiakaspalvelu@seiffi.fi.

Lähettäjänä huolehdit näistä:

  1. Postin Helposti-koodi on voimassa käyttämättömänä 90 päivää, eli laitteet tulee lähettää ohjeiden mukaan 90 päivän kuluessa Helposti-koodin saapumisesta.
  2. SEIFFI-lähetyksen mukana voit lähettää korkeintaan kaksi lithium-akkua. EU-säädösten mukaan pakettiautomaatin kautta voi lähettää kerralla korkeintaan kaksi lithium-akkua sisältävää laitetta turvallisesti ilman lähettäjän vakuutusta. HUOM. Akut on oltava aina kiinnitettyinä laitteisiin, eikä irtoakkuja saa lähettää. Jos 1-2 laitetta sisältävässä SEIFFI-lähetyksessä on enemmän kuin kaksi akkua, laitteita ei valitettavasti voida toimittaa tietoturvatuhoukseen.
  3. ISO SEIFFIN lähetyksessä akkuja sisältäviä laitteita voi postittaa useamman, kun pakettiin liittää lähettäjän vakuutusdokumentin ja merkitsee dokumenttiin montako akkua paketti sisältää. HUOM. Akut on oltava aina kiinnitettyinä laitteisiin, irtoakkuja ei saa lähettää.
  4. Lähettäjänä vastaat, että lähetyksen koko vastaa tilausta. SEIFFI-lähetyksessä maksimissaan kaksi datalaitetta, ja ISO SEIFFILLÄ maksimissaan 10 kilon painosta laitteita. Jos haluat toimittaa kymmentä kiloa suuremman lähetyksen, otathan yhteyttä sähköpostilla SEIFFIN asiakaspalveluun asiakaspalvelu@seiffi.fi.
  5. Lähettäjänä vastaat siitä, että palautetut laitteet voidaan tuhota. Tietojen/laitteen tuhoamista ei voida enää pysäyttää paketin lähdettyä liikkeelle. Lähetetty paketti on ostopäätös.