Jo satoja Seiffi-lähetyksiä käsitelty – päivityksiä Helposti-koodien vasteaikaan ja lähetyksen tilan seurantaan

Julkaistu
Kahden viikon aikana jo satoja vanhoja datalaitteita on lähetetty Seiffillä turvalliseen tietojen tuhoukseen ja kierrätykseen, mahtavaa! Olemme saaneet teiltä palautetta oivasta ja odotetusta palvelusta, jolla nurkissa pölyttyvät tietokoneet ja puhelimet on viimein voinut kierrättää ilman huolta siitä, että laitteisiin jäänyt data päätyisi vääriin käsiin.

Olemme saaneet myös tarpeellista rakentavaa palautetta, jonka avulla kehitämme uutta palveluamme eteenpäin. Muutamassa tapauksessa pakettiautomaatin luukun ovi ei ole auennut. Tämä on todennäköisesti johtunut siitä, että pakettiautomaattiin määritelty vasteaika ei ole riittänyt Seiffin Helposti-koodin hakemiseen koodiavaruudesta. Nyt vasteaikaa on hieman pidennetty, jotta virheilmoitusta ei tulisi ja luukku avautuisi normaalisti. Pakettiautomaatin luukku avautuu 10–20 sekunnin kuluessa koodin näppäilystä, odotathan siis rauhassa!

Uusi palvelumme on aiheuttanut myös joitakin virhemainintoja lähetyksen tilasta lähetyksen seurannassa lähetyksen siirtyessä Postilta Kuusakosken Turvataloon. Lähetys on mennyt turvallisesti perille huolimatta virheellisestä tilatiedosta. Korjaamme tilailmoitusta lähipäivinä.

Turvallista kierrätystä!